Προφίλ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 Η εταιρεία nanotec-CLEAN έχει την αποκλειστική εκπροσώπηση της Γερμανικής εταιρείας Novadur GmbH στις χώρες της Ελλάδας, Βουλγαρίας, Αλβανίας, Ρουμανίας και Κύπρου. Η nanotec – CLEAN, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ήδη από το 2007, διαθέτει προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης έχοντας το πλεονέκτημα της γνώσης και της χρήσης της νανοτεχνολογίας.

 Σκοπός μας είναι να ικανοποιούμε κάθε ανάγκη των πελατών μας για καθαρισμό με τις ευκολότερες και απλούστερες διαδικασίες, παραμένοντας ταυτόχρονα φιλικοί προς το περιβάλλον.

 Στην προσπάθειά μας να είμαστε συνεπείς με τη παραπάνω δέσμευσή μας και αφού ακούσαμε και κατανοήσαμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, για περισσότερο από έξι χρόνια,  ήρθαμε σε συμφωνία με την Novadur της Γερμανίας η οποία αναπτύσσει διαρκώς καινοτόμες λύσεις, για να κάνει τη ζωή των πελατών μας ευκολότερη και τη λειτουργία τους πιο κερδοφόρα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους.

 Είναι ενδεικτικό ότι στην Γερμανία, με την 50ετή πείρα και τεχνογνωσία, το πελατολόγιο συμπεριλαμβάνει ονόματα εταιρειών όπως Mercedes-Benz, Hilti, Deutsche Banh, e.t.c.

 Είναι εξίσου σημαντικό να τονισθεί πως ο τρόπος εφαρμογής του καθαρισμού ολοκληρώνεται ως επί το πλείστον μόνο με ψεκασμό και ξέπλυμα, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα παρά το εύκολο της διαδικασίας.

 Επιπρόσθετα, η χρήση των προϊόντων μας είναι ιδιαίτερα ασφαλής για τον χρήστη και είναι φιλική προς το περιβάλλον αφού τα προϊόντα αυτά είναι βιοδιασπώμενα μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.  

 

Με την παρούσα  αναφορά, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για μια σειρά  νέων στην  Ελλάδα, καινοτόμων, οικολογικώννανοτεχνολογικών  προϊόντων 'πράσινης' τεχνολογίας της γερμανικής εταιρείας Novadur Gmbh. Η  εταιρεία μας,  nanotec-CLEAN, έχει  την αποκλειστική  διάθεση των προϊόντων αυτών στην  Ελλάδα , την  Κύπρο  και  άλλες   βαλκανικές χώρες.

Σε ότι σας αφορά, τα προϊόντα μας έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς εκτός από την ασυναγώνιστη αποτελεσματικότητά τους  είναι και πολύ οικονομικά, καθώς σαν συμπυκνώματα αναμειγνύονται με νερό σε μεγάλες τελικές αραιώσεις (χωρίς εκπτώσεις στο αποτέλεσμα), κάτι που τα καθιστά πολύ οικονομικά. Είναι φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον (>90% βιοδιασπώμενα), ενώ πληρούν τις προϋποθέσεις για χρήση σε εγκαταστάσεις που τηρούν πρωτόκολλα ISO και HACCP (πχ. βιομηχανίες τροφίμων και χώροι εστίασης). Δεν έχουν ημερομηνία λήξης σαν συμπυκνώματα και αποθηκεύονται εύκολα σε συσκευασία 10, 5 ή 1 λίτρων.

Μπορείτε, εφόσον ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και την εταιρεία να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (όπως αυτή   αναγράφεται παρακάτω) και να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να δείτε τα αρχεία που σας επισυνάπτω  με την παρούσα επιστολή (περιλμβ., εταιρικό προφίλ, κατάλογος προϊόντων, παρουσίαση προϊόντων κτλ.) .

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και για ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και θα ήμασταν ευτυχείς να σας συναντήσουμε για μια επί τόπου επίδειξη-ενημέρωση επί των προϊόντων μας, χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά σας.